Akıllı Telefon Kullanıcıları İçin Fiyat Performans Canavarı Vivo S17 Pro!

Vivo'nun yeni bir oyuncusu olan Vivo S17 Pro, akıllı telefon kullanıcılarının gözdesi haline geldi.

Yayınlanma:
Akıllı Telefon Kullanıcıları İçin Fiyat Performans Canavarı Vivo S17 Pro!

Fiyat performans canavarı olarak nitelendirilen bu telefon, sahip olduğu özelliklerle dikkat çekiyor. Çin'de resmi olarak duyurulan Vivo S17 serisi, Vivo S17, Vivo S17t ve Vivo S17 Pro olmak üzere üç farklı modelden oluşuyor.

Vivo S17 ve Vivo S17t hemen hemen aynı özelliklere sahipken, Vivo S17 Pro serinin en güçlü ve en yüksek fiyatlı modeli olarak öne çıkıyor.

Vivo S17 Pro, Göz Alıcı Tasarımıyla Dikkatleri Üzerine Çekiyor!

Vivo S17 Pro, sunduğu üstün özellikleriyle öne çıkıyor. Bu telefonda detaylıca inceleyelim. Tasarım açısından Vivo S16 Pro'ya benzerlik gösteren S17 Pro, bazı farklılıklara sahip. Arka kısımda renk değiştiren bir kapak bulunmayan telefon, yeni bir mavi renk seçeneği ile deniz ve yıldızları temsil ediyor.

Cihazın ön ve arka tarafları kavisli camlarla donatıldı ve 3D bir gövdeye sahip. İnce bir yapıya sahip olan telefon, sadece 7,46 mm kalınlığında ve yaklaşık 188 gram ağırlığında. Vivo S17 Pro, 6,78 inç kavisli AMOLED ekranıyla standart bir model sunuyor. Ekran, 2800 x 1260 piksel çözünürlük, 452 PPI ve 120Hz yenileme hızıyla gözleri mest ediyor.

Ayrıca, 10-bit panel, 80.000.00:1 kontrast oranı ve 1300 nit yerel tepe parlaklık seviyesiyle kaliteli bir görüntü deneyimi sunuyor. MediaTek Dimensity 8200 yonga setiyle güçlendirilen cihaz, LPDDR5 RAM ve UFS 3.1 depolama seçenekleriyle geliyor. Yazılım tarafında ise Android 13 tabanlı OriginOS 3.0 işletim sistemiyle kullanıcılarına hızlı ve akıcı bir deneyim sunuyor.

Telefonun arka tarafında üçlü bir kamera sistemi bulunuyor. Bu sistemde, OIS destekli 50MP Sony IMX766V birincil sensör, 8MP Sony IMX355 ultra geniş açılı birim ve 12MP Sony IMX663 2x telefoto lensi yer alıyor. Kameralar, çift tonlu LED flaş ve yumuşak ışık ile destekleniyor.

Ön tarafta ise 50MP Samsung JN1 sensörü bulunan bir selfie kamerası bulunuyor. Bu kamera, otomatik odaklama özelliğiyle birlikte iki yanında yer alan LED flaşlarla mükemmel selfieler çekmenizi sağlıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet