Huawei’den Fotoğraf Aşıklarına Yeni Model Telefon!

Çin, teknoloji pazarında birçok markasıyla rakiplerini geride bırakmaya devam ediyor. Çinli teknoloji şirketi Huawei’den gelen yeni habere göre, fotoğraf çekimine odaklı yeni bir akıllı telefon modelinin lansmanını tamamladı.

Yayınlanma:
Huawei’den Fotoğraf Aşıklarına Yeni Model Telefon!

DXOMARK olan modelin tarihin en yüksek özellikli fotoğraf kapsamlı bir akıllı telefon olması fotoğraf tutkunlarını da heyecanlandırdı. Türkiye’de de satışa çıkması beklenen Huawei P60 Pro’nun detaylı özellikleri de hayli merak ediliyor.

Huawei’nin yeni çıkardığı telefon modeli DXPMARK akıllı telefon puan sıralamalarında birinci gelerek farkını ortaya koyduğu ifade edildi. 1 milyar renk kapsamında bulunan kamerası ile bir ilke imza atan akıllı telefonun; Huawei’nin yeni amiral gemisi olması öngörülüyor.

Aydınlatma seçeneğinde ortama göre şekillenebilen P60 Pro’nun kamera özellikleri ve çekim harikaları adeta herkesi meraklandırdı.

5ed25c8ca2f501-32474194-joghfnqmikelp-480.jpg

Telefoto ile Donatılan İlk Akıllı Telefon!

Huawei tarafından piyasaya sunulan yeni P60 Pro’nun heyecan verici özellikleri de detaylı bir şekilde açıklanmaya devam ediliyor. Yeniden dizayn edilmiş optik sistem ve çoklu lens gruplu ultra aydınlatmalı telefoto kamera ile geliştirilen cihaz bu özellik bakımından ilk akıllı telefon olma özelliğini taşıyor.

P60 Pro’nun 1,07 milyar renk seçeneği ve LTPO ekranının hareket algılama aralığı da 1 ile 120 Hz olarak öne çıkıyor. Ekran özelliği ile de göz dolduran Huawei’nin ekran teknolojisi ise HUAWEI X TRUE Display kapsamında olağanüstü içeriklerle donatıldığı bilgisi paylaşıldı.

Farklı ışık huzmelerini kendi erkan özelliğine göre dizayn edebilen P60 Pro’nun fotoğrafçılık açısından kapsamlı içerikleri teknoloji aşıkları tarafından oldukça ilgi görüyor.

Türkiye Pazarına Hızlı Giriş!

Huawei’nin yeni fotoğrafçılık açısından teknik özelliklerle hazırlanmış akıllı telefonu P60 Pro’nun telefoto kamerası sayesinde 100 x zoom yapabildiği de detaylı açıklamalarda yer aldı. Ekstra geniş açı ve her kameraya has olan görüntü sabitleme gibi seçenekleri de akıllı telefonu rakiplerinden ayıran en önemli özellikler olarak görülüyor.

Türkiye teknoloji pazarında aktif olarak boy gösteren Huawei’nin yeni telefon modeli P60 Pro 39.999 TL fiyatıyla satışa çıkarıldı. Teknolojik olarak ekstrem özellikleri ve kamera açısından alanında bir numara olması yeni modelin ilgi göreceğine dair haberleri doğrular nitelikte.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet