Motorola Akıllı Telefon Pazarında Adını Duyurmaya Devam Ediyor!

Geçmiş senelerde oldukça popüler cep telefonu markaları arasında yer alan Motorola akıllı cep telefonlarının çıkmasından sonra geri planda kalmıştı.

Yayınlanma:
Motorola Akıllı Telefon Pazarında Adını Duyurmaya Devam Ediyor!

Son gelen haberlere göre de Motorola akıllı cep telefonu dünyasında önemli bir yer edinmiş Samsung’a adeta meydan okuyacağını ve yeni katlanır telefon modeliyle ses getireceği ifade edildi.

Samsung’un Galaxy Z Flip4’e rakip olarak çıkarılan Motorola Razr Plus katlanır ekran özellikli telefonu şimdilerde oldukça konuşulan modeller arasındadır. Motorola Razr Plus’ın telefon kapağında da ayrı bir ekran bulunuyor. Bu özelliği ve katlanır şekilde yapılmış dizaynı sayesinde birçok rakibine göre Motorola Razr Plus’ın fark attığı belirtildi.

Yeni modelin detaylı özellikleri de bilgilendirme amacıyla Motorola tarafından ilan edildi. FHD+ çözünürlük sunan Razr Plus’ın AMOLED ekranı da 3,6 inç özelliğindedir. Tazeleme hızı olarak adlandırılan özelliğinde ise yeni Razr Plus’ın 165 Hz’ye kadar çıkabildiği bilgisi yer aldı.

Motorola Eski Günlerine Geri Dönüyor!

Zamanında katlanır telefon modeli yapan tek tük markalar arasında yer alan Motorola yeni akıllı telefon modeli Razr Plus ile bu keyfi tekrar yaşatmaya kararlıdır. Razr Plus modelinin oldukça ince işçilikle yapılmış ekranı ve katlanır kapağında yer alan ikinci ekranı da işlevsellik açısından farklı deneyimlerin önünü açıyor.

Android 13 işletim sistemi ile çalışan Motorola Razr Plus’ın 3 yıllık süreçte de yeni gelecek olan Android güncellemelerini alacağı da aktarıldı. Motorola Razr ve Razr Plus arasındaki küçük farklılıklar ve dizaynlarında yapılan değişimlerde kullanıcıların beğenisine sunuldu.

Ekran Küçüklüğü Batarya İçin Avantaj Sağlıyor!

Motorola telefon markasının yeni modelleri Razr ve Razr Plus’ın kapaklarında yer alan küçük ekran özelliği sayesinde batarya kullanımında oldukça az enerji harcandığı ve pil ömrünün uzaması gibi avantajlarını sunulması ön görülüyor.

Aynı boyutlarda yer alan Motorola Razr ve Razr Plus modellerinde tazeleme hızı ve ekran teknolojisi gibi farklılıklar yer alıyor. AMOLED ve OLED ekran özelliklerinde hazırlanan Motorola Razr ve Razr Plus’ın sadece bir tık farklılık gösterdiği ve telefon kullanıcıların içinde bunların detaylı bir şekilde ifade edildiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet