Motorola, Samsung'u Şaşırtacak Bir Hamleyle Katlanabilir Telefon Pazarına Giriş Yaptı!

Bu telefonlar özellikleriyle satıldığı ülkelerde büyük ilgi görmeyi başaracak gibi görünüyor.

Yayınlanma:
Motorola, Samsung'u Şaşırtacak Bir Hamleyle Katlanabilir Telefon Pazarına Giriş Yaptı!

Motorola, katlanabilir ekranlı telefonlar olan Razr ve Razr Plus'ı duyurarak Samsung'a meydan okudu. Razr Plus, Samsung Galaxy Z Flip4'e sağlam bir rakip olarak öne çıkıyor. Öte yandan, Razr daha uygun fiyatlı bir seçenek sunuyor.

Geçmişte cep telefonu sektörünün lider isimlerinden biri olan Motorola, popülerliğini zamanla kaybetse de katlanabilir telefon alanındaki çalışmalarını sürdürüyor. Şirket, son olarak Samsung Galaxy Z Flip4'e rakip olarak çıkardığı katlanabilir ekranlı telefonları "Razr Plus" (Avrupa'da Razr 40 Ultra olarak da bilinecek) ve "Razr" (Avrupa'da Razr 40 olarak da bilinecek) ile dikkatleri üzerine çekti.

Bu ekran, 165 Hz'ye kadar tazeleme hızı ve FHD+ çözünürlük sunuyor. Ayrıca, telefonun kapağında da bir ekran bulunuyor. Bu 3,6 inç büyüklüğündeki AMOLED ekran, telefonun yarısını kaplayarak kullanıcıya pratik bir deneyim sunuyor. Bu ekran da 144 Hz tazeleme hızına sahip olup her türlü işlevselliği destekliyor.

Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 işlemciden güç alan bu akıllı telefon, 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanı ile donatılmış durumda. Telefonun bataryası ise nispeten küçük kapasiteli bir şekilde 3.800 mAh olarak karşımıza çıkıyor.

Ancak hızlı şarj desteği sayesinde kullanıcılar için pratik bir çözüm sunuyor. Motorola Razr Plus, Android 13 işletim sistemiyle çalışıyor ve üç yıl boyunca Android güncellemelerini alacağı da belirtiliyor. Bu özellikler, Samsung Galaxy Z Flip4 ile oldukça benzerlik gösteriyor.

Motorola Razr: Kompakt Boyutlarıyla Dikkat Çekiyor!

Motorola Razr, Razr Plus'a kıyasla daha küçük bir kapak ekranına sahip. Bu 1,5 inç boyutundaki ekran, 60 Hz tazeleme hızı ve OLED teknolojisiyle geliyor. Ayrıca Razr Plus'taki kadar işlevselliğe sahip olmasa da yine de pratik bir kullanım sunuyor.

Ana ekranda Motorola Razr Plus ile aynı boyutta ancak 144 Hz tazeleme hızına sahip özelliği bulunuyor. Bununla birlikte, ekranın küçülmesi batarya açısından avantaj sağlıyor. Razr'da 4.200 mAh kapasiteli bir batarya bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet