Redmi 12 Modelinden Haber Geldi

Çin’li teknoloji şirketi Xiaomi yeni modeli Redmi 12’nin özelliklerini yayınladı.

Yayınlanma:
Redmi 12 Modelinden Haber Geldi

Teknoloji alanında bir numara olmaya aday bulunan Xiaomi akıllı telefon dışında birçok farklı elektrikli eşyalarında üreticisi durumundadır. Son gelen habere göre ise Xiaomi Redmi telefon markasının 12 modeli Avrupa sitelerinde özellikleri yazılarak müşterilerin ilgisini çekmeye başladı. 2022 Aralık ayında Redmi 12C telefon modelini tanıtan Çin’li şirketin Redmi 12 modeli ile ilgili detaylı bilgiler de gelmeye başladı

Henüz piyasaya çıkmayan Redmi 12 modeli için internette yer alan bazı bilgiler kullanıcılar tarafından incelenmeye başlandı. Bu kapsamda modelin LCD ekranı ile ilgili bilgiler çok başarılı bir ekran olduğu yönündedir. Ön tarafının 90 Hz yenileme hızına sahip olduğu ve FullHD+ ekrana ek olarak ekran boyutlarının 6,79 ölçüsünde hazırlandığı ifade edildi.

Redmi 12 Kapsamlı Özellikleri Nelerdir?

Xiaomi Redmi 12’nin son gelen haberlere göre yakın zamanda piyasaya çıkması bekleniyor. Bununla beraber bazı internet satıcıları üzerinde yer alan telefonun fiyat aralığı ve teknik özellikleri de telefon meraklıları tarafından dikkatle takip ediliyor. RAM olarak 4 yada 8 olduğu belirtilen Redmi 12 için hafızasının da 128 ile 246 GB kadar olabileceği eklendi. GPU çekirdek sisteminde de Mali-G57 MC bulunan Redmi 12’nin detaylı teknik özellikleri böyle devam ediyor.

12 nm işlemci teknolojisine sahip olan Redmi 12 için güç özelliğinin detayı da belli oldu. Media Tek Helio G88 sisteminde yer alan Redmi 12 birçok rakibine göre sistem açısından bir adım önde olarak görünüyor. Çekirdek olarak da 2x Cortex-A76 ve 6x Cortex-A55 içeriklerini bünyesinde barındıran Redmi 12 oldukça hızlı bir model olarak öne çıkıyor.

Redmi 12 Ne Zaman Satışa Çıkıyor?

Redmi 12 ile ilgili teknoloji meraklılarının beklediği satış tarihi henüz netlik kazanmadı. Özellikle kamerasının 50MP ana kamera, 8MP ultra geniş sensör ve 2MP makro sensörü kapsayan üçlü özellikte bulunması fotoğraf çekimi yapmak isteyen akıllı telefon kullanıcılarını da heyecanlandırdı. Şuanda sadece Portekiz’de bir internet sitesinde satışa çıktığı görülen Xiaomi Redmi 12 model telefonun fiyatının da 209 Euro olduğu görüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet