Samsung'dan Onarım ile İlgili Yeni Paket Açıklaması!

Teknoloji devi olarak işlev gören Samsung yenilikleriyle de yakından takip ediliyor. Yeni bir onarım paketi sunduğunu ifade eden Samsung bu paketin garanti kapsamı dahilinde kullanıcılara kendilerine yönelik tamir hakkı sunduğu belirtildi.

Yayınlanma:
Samsung'dan Onarım ile İlgili Yeni Paket Açıklaması!

Garanti kapsamında yapılan tamirlerden ücret alınmaması kullanıcıları cezbediyor. Bu açıdan telefon tamirlerini garanti dahilinde yapmayı uygun gören kullanıcılar Samsung’un sunduğu yeni programı merakla takip ediyor.

Güney Kore’de işleme alınan yeni uygulama sayesinde Samsung kullanıcıları artık rahat bir nefes alacaktır. Samsung kullanıcılarını yeni onarım ve tamir paketinin detaylarıyla tanıştırmayı başardı.

Garanti kapsamından çıkmadan kendilerinin telefonlarını tamir ettirebilecekleri Samsung kullanıcıları yeni sistemi heyecanla takip ediyor. Samsung kullanıcıları artık telefonları bozulduğu ve tamir gerektiği durumlarda markanın orijinal yedek parçalarını garanti kapsamında sipariş verebilecek.

Telefon Tamircileri Zora Düşecek!

Samsung’un yeni onarım paketi sistemi birçok kullanıcı tarafından ilgiyle takip ediliyor. Bozulan parçaların yerine orijinal yedeklerinin satın alınması kapsamında işleyen yeni onarım paketi aynı zamanda garanti kapsamında işliyor.

Sistemin işleyişi ile ilgili de detaylı açıklamaların Samsung tarafından bizzat yapıldığı ifade edildi. İnternet sitelerinden Samsung marka telefonun modeli ve neresinde sorun olduğunun belirtilmesiyle sistem işlemeye başlıyor.

Telefon tamircilerinin işinin de hayli zora gireceği yeni sistemle beraber ortaya kondu. Markaya yazılan sorunlara göre istenilen yedek parçalar garanti kapsamında kullanıcıya temin ediliyor. Böylece hem orijinal olmayan yedek parçalardan dolayı kullanıcılar zarar görmüyor hem de tamir garanti kapsamında yapıldığı için hiçbir şekilde ücret talep edilmiyor.

Sahteliğin Önünü Kesmek İçin Yeni Sistem!

Samsung markasının şimdilerde sadece Güney Kore’de hizmete sunduğu kendi kendine onarım paketinin kapsamı da belli oldu. Ekran değişimi, şarj soketi değişimi ve arka kapak gibi parçaların değişimi yeni onarım paketinde yapılan uygulamalar arasında.

Samsung’un yeni sistemi aynı zamanda dışarıdan alınacak olan kötü işçiliğin önünü kesmek ve parçaların orijinal Samsung olması açısından tercih edileceğe benziyor. Yeni onarım paketi kapsamı dışında kalan batarya değişimi ve tamiri gibi işlemlerin de aynı şekilde uzman Samsung servislerinde yapılacağı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet