Tecno Yeni Telefon Modellerini Tanıttı!

Tecno akıllı telefon pazarına hızlı bir giriş yaptı. Hindistan teknoloji pazarına yeni bir seri ile giren Tecno telefonlarını tanıttı. Camon 20 serisini tanıtan Tecno gelişen teknolojiye ayak uydurmayı ilke edinmiş markalar arasındaki yerini koruyor.

Yayınlanma:
Tecno Yeni Telefon Modellerini Tanıttı!

Camon serisi ile ilgili detaylı bilgiler de gelmeye başladı. Geçen yıl Tecno tarafından piyasaya sunulan Camon 19 serisinin adeta devamı olan Camon 20 serisi pro ve premier şeklindeki seçenekleri kullanıcılarına sunuyor.

Camon 19 ile Camon 20 arasında bulunan benzerlikler gözlerden kaçmadı. Hindistan’da satışa sunulan Camon 20 serisi ile detaylı açıklamalar da haberlerde yer aldı. Tecno Camon 20 serisinde bulunan her akıllı telefon modelinin AMOLED ekran özelliğini taşıdığı ifade edildi.

Bu ekranın en önemli özelliği küçük bir hap kadar yuvası bulunan kamera olarak öne çıkıyor. Ayrıca kamera geometrik şekilli bir modülü de bünyesinde barındırıyor.

tecno-camon-20-serisi-tanitildi-iste-ozellikleri.jpg

Tecno Camon 20’nin Çeşitli Özellikleri

Tecno Camon 19 sonrasında piyasaya sunulan Tecno Camon 20 akıllı telefon serisi ile ilgili modellerin özellikleri detaylı bir şekilde ifade edildi. Her bir cihazın oldukça güçlü bir kameraya sahip olduğu ve kamera yuvalarının oldukça küçük yer işgal ettiği belirtildi.

Fotoğraf için adeta özel olarak tasarlanmış Tecno Camon 20 ve Tecno Camon 20 Pro 5G’nin OIS kapsamlı 64 MP RGBW ana sensöre sahip olduğu ve arka kamerasında da 2 MP makro özellik ve 2 MP bokeh lensli üçlü şekilde özel olarak hazırlandığı ifade edildi.

image-103.png

Tecno Camon 20 Serisi Genel Özellikleri Göz Dolduruyor!

Tecno Camon 20 serisinin modelleri akıllı telefon tutkunları tarafından merakla takip ediliyor. Bütün serinin bataryasının 5.000 mAh özelliğinde olduğu belirtildi. Ayrıca pro ve ve genel modellerde de hızlı şarjın 33 W ile desteklendiği ifade edildi.

Hızlı şarj olma özelliği birçok akıllı telefonun tercih edilme sebeplerinin başında yer alıyor. Çok fazla uygulama ve çok iyi kameralarla donatılmış akıllı telefonların şarj süreleri de alıcılar tarafından merakla takip ediliyor. Farklı GB özelliklerine göre değişen fiyatlarıyla Tecno Camon 20 serisi alıcılarını bekliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet