Vodafone İkinci El Telefon Satışları İçin Düzenleme Getirdi!

Vodafone arama operatörleri arasında yeniçağa ayak uydurma yolunda birçok özelliği ve uygulama şeklini belirleyen unsurları kapsıyor. Vodafone Yanımda mobil uygulaması kullanıcılar için birçok özelliği barındırıyor.

Yayınlanma:
Vodafone İkinci El Telefon Satışları İçin Düzenleme Getirdi!

Uygulama üzerinde yer alan faturaya ek olarak yenilenmiş ikinci el telefon alımı önceden beri kullanıcılar için sunulan hizmetler arasında yer alıyor. Müşterilerin de ikinci el telefonları için uygulama üzerinde fiyat teklifi alabileceği ifade edildi.

İkinci el telefon satışını destekleyen Vodafone, kendi uygulaması üzerinden satış imkânı tanıyordu. Yenilenen özelliği sayesinde faturaya ek olan cihazlar bölümünde satışa sunulan ikinci el cihazlar için kullanıcılar fiyat teklifi talebinde bulunabiliyor.

3 adımda gerçekleşen fiyat teklifinden sonra ikinci el telefonlar Vodafone mağazaları tarafından satın alınıyor.

Dijital Evren Sloganı Her Yerde!

Vodafone sunduğu birçok teknolojik özelliği sayesinde dijitalleşen dünyaya ayak uydurmakta zorluk çekmeyen operatörler arasındadır. Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin’in bizzat yaptığı açıklamada ikinci el telefon satışında yenilenen sistem ve uygulanan özellikler sayesinde 5 yıl gibi kısa sürede önemli oranda bir iş imkânı sunacağını belirtti.

İkinci el telefonların yenilenmiş olarak yapılan satışında ayrıca ekosisteme yönelik önemli adımların da atıldığını vurguladı.

Birçok vatandaş ikinci el telefon alırken güvenin ve uygun fiyat seçeneklerinin ön planda görüldüğü açıklandı. İkinci el telefon satışında da vatandaşların doğru fiyat aralıklarında ve değerinde olması ön plana çıkıyor. Vodafone yeni eklenen fiyat teklifi özelliğiyle ikinci el telefon satışında başarı hedefliyor.

İkinci El Telefonu Nakde Çevir!

Vodafone yanımda uygulaması birçok alanda yenilik hedeflemeye devam ediyor. İkinci el telefonunu elden çıkarmak isteyen ve nakit paraya ihtiyacı bulunan vatandaşlara özel Vodafone teklifli satışı sunuyor.

3 adımla yapılabilen ikinci el telefon satışında satıcıların tekliflerini sunduğu Vodafone mağazaları değerinde olan fiyat aralıklarıyla telefonların satın alınmasını sağlıyor. İkinci el telefon satışını destekleyen Vodafone bu kapsamda birçok avantajı daha önceden duyurmuştu. Yenilenmiş ikinci el telefonların satışını kendi bünyesinde yaptıran Vodafone böylece kısa bir sürede fazla satış yapılmasını hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet