Xiaomi Redmi Note 12T Pro Görücüye Çıktı!

Teknoloji dünyasının en önemli araçları arasında yer alan telefonlar farklı özellikler ve yenilenen teknolojik sistemleri sayesinde günden güne değişiyor. Çin’in telefon dünyasındaki yeri bilinirken yeni çıkardığı Xiaomi Redmi Note 12T Pro’nun özellikleri de oldukça merak uyandırdı.

Yayınlanma:
Xiaomi Redmi Note 12T Pro Görücüye Çıktı!

Şimdilik sadece kendi anavatanında satışta olan yeni Xiaomi ile merak edilen detaylar da açıklandı. Ön siparişe açıldığı ifade edilen telefonun kapsamlı özellikleri teknoloji severlerin merakını da çekti.

Özellikle telefonlarda kamera çok önemlidir. Kamera tasarımı ve çekim özellikleri fotoğrafların daha fazla canlı olmasını sağlıyor. Yeni çıkan Xiaomi Redmi Note 12T Pro’nun eşsiz bir canlılıkta fotoğraf çekimi yapabildiği ve çerçeve bulunmayan ve oldukça özene dizayn edilmiş ekranı eşsiz pozları adeta sunuyor.

Avrupa ve ülkemize daha sonra gelmesi planlanan Xiaomi Redmi’nin yeni telefonu oldukça heyecan yarattı.

Kapsamlı Özellikleri Heyecan Yarattı!

Adeta canavar gibi tabinin hakkını veren Xiaomi Redmi Note 12T Pro’nun teknolojik özellikleri de göz doldurdu. Ekran boyutlarının 6,6 inç olduğu ve 144 Hz, Dolby Vision özelliği ile beraber LCD ve HDR10 teknik özelliklerini barındırdığı eklendi. RAM açısından 8GB ya da 12 GB olduğu ifade edilen teknoloji harikasının depolama seçenekleri göz doldurdu.

redmi-note-12t-pro-tanitildi.jpg

Depolama hafızasının 128 GB’den başlayarak 256 GB ve 512 GB’ye kadar çıkabileceği eklendi. Telefon modellerinde çok önemli olan ön kamera da Xiaomi’nin yeni modelinde OmniVision OV16A1 sensörlü ve 16 MP olduğu ifade edildi.

Kısa Sürede Satışa Çıkması Bekleniyor!

Çin teknolojik cihazlar alanında ileri sistemlere sahip olan ülkeler arasında ilk sıralarda yer alıyor. Xiaomi telefon markası da Çin’in kendi ülkesi adına çıkardığı teknolojik ürünler arasındadır. Xioami Redmi Note 12T Pro’nun tasarımı ve teknolojik özellikleri tamamen Çin’in kendisine bağlı olarak geliştirilmiştir. Teknoloji devi olan ülkede yeni çıkarılan Xiaomi fiyat aralıkları da belli oldu.

İlk önce sadece Çin’de satışa çıkan Xioami’nin RAM ve depolama seçeneklerine göre fiyat aralıklarının şekillendiği görüldü. 225 dolar ile 282 dolar arasında değişen fiyatlarıyla Xiaomi’nin yakın zamanda Avrupa ve ülkemizde de satışa sunulması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet