TIKIR TIKIR ÇALIŞAN BELEDİYELERLE ADIM ADIM İKTİDARA

Geçtiğimiz gün Belek’te düzenlenen AKP Genişletilmiş İl Danışma Toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Antalya hizmet konusunda geri kaldı” sözleri üzerine CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz’den cevap...

Yayınlanma:
TIKIR TIKIR ÇALIŞAN BELEDİYELERLE ADIM ADIM İKTİDARA

Geçtiğimiz gün Belek’te düzenlenen AKP Genişletilmiş İl Danışma Toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Antalya hizmet konusunda geri kaldı” sözleri üzerine CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz’den cevap gecikmedi. Başkan Cengiz, “Vatandaşın tepkisinden korktukları için sokağa inemeyen AKP’li yöneticiler Erdoğan’ı yanlış bilgilendirmişler” dedi

AKP’nin Belek’te gerçekleştirdiği Genişletilmiş İl Danışma Toplantısına katılarak partililerine seslenen Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, Antalya’nın hizmet konusunda geri kaldığını, tamamlanmamış projelerin dahi bitirilmediğini dile getirdi. Erdoğan’ın bu sözlerine Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz’den cevap gecikmedi. AKP’nin uygulamadığı sosyal devlet anlayışını CHP’li belediyelerin uyguladığını belirten Başkan Cengiz’in basınla ve kamuoyuyla paylaştığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi;

“Erdoğan’ın söylemlerine bakacak olursak; her zaman olduğu gibi Cumhurbaşkanı kimliğinden oldukça uzakta, yalnızca AKP’nin genel başkanı sıfatıyla konuştuğunu, üstelik kendisine Antalya hakkında da doğru dürüst bir bilgi verilmediğini görmekteyiz.

Görünen o ki AKP’nin Antalyalı milletvekilleri, il başkanı, il ve ilçe teşkilatları; sokağa inemedikleri için Antalyalıların gerçek gündeminden ve şehirde yapılan hizmetlerden uzak kalmışlar, Genel Başkanları Erdoğan’a da yanlış bilgiler aktarmışlar!

31 Mart 2019 seçimleriyle birlikte göreve geldikleri günden itibaren yalnız halk için çalışan Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanlarımız; AKP iktidarı tarafından yaratılan her türlü zorluğa göğüs gererek hizmetlerine devam etmişler, büyükşehirde ve kendi ilçelerinde yer alan vatandaşlar tarafından ise büyük destek görmüşlerdir.

Sosyal devlet anlayışından uzak bir politika izleyen AKP iktidarının, pandemi döneminde 5 adet maskeyi dahi dağıtamamış olmasına karşın; Cumhuriyet Halk Partili belediyelerimiz, halkına sahip çıkmışlardır! Vatandaşa destek olma, yardımlaşma amacıyla açılan banka hesaplarına AKP iktidarının el koymasına rağmen belediyelerimiz; ihtiyaçları giderme konusunda pratik ve kalıcı çözümler üreterek sosyal bir hukuk devletinin yapması gereken ne varsa yerel yönetimler bazında hayata geçirmişlerdir!”

“Antalya’ya Fayda Sağlayacak Her Proje Tamamlanmıştır”

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından, “eskiden tamamlanan işletmeleri dahi yürütemediği” söylenen Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek, Antalya adına fayda sağlayacak olan her türlü projenin hızla tamamlanmasını sağlamış, söylenenin aksine; durma noktasına gelen projelerin yeniden devam etmesi için gerekli tüm adımları atmıştır!

Göreve geldiği günden bu yana binlerce ihtiyaç sahibi aileye sosyal yardım götüren, on binlerce çocuğu süt ile buluşturan, kilometrelerce uzunluktaki sulama kanalları ile birlikte tarım arazilerine suyu ulaştıran, kent-kırsal demeden, hiçbir görüş ayırt etmeden 19 ilçede eşit hizmet ilkesiyle hareket eden Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek; seçim öncesi verdiği vaatleri bir bir yerine getirmiş, Antalya halkı tarafından faydalı bulunmayan projelerini ise iptal ederek ortak akla verdiği önemi gözler önüne sermiştir!

AKP iktidarının neredeyse her hafta “bir açık” bulabilmesi için müfettiş göndererek denetlettiği Büyükşehir ve İlçe Belediyelerimiz; temiz ve şeffaf bir anlayışla, kamu kaynaklarının doğru yönetilmesi anlamında tüm Türkiye’ye örnek olmuş; nitelikli ve özgün projeleri, temiz ve akıllı kent görüntüleriyle uluslararası birçok alanda ödüller alarak ülkemizi gururlandırmış belediyelerdir!”

“Halkın Gerçek Gündemi Ekonomi”

Bugün Türkiye’de Cumhuriyet Halk Partisi’nin yönetiminde bulunan tüm belediyelerde şeffaflık, adalet, kaliteli ve eşit hizmet, kişiye ve emeğe saygı hüküm sürmekte; gençler adına, üretenler adına, doğa ve çevre adına, insan odaklı projeler geliştirilmektedir!

Halkın daima içerisinde yer alan, onlara kulak veren Cumhuriyet Halk Partililer olarak, görebilecekleri tepkilerden çekindikleri için sokağa inemeyen AKP’li yöneticilere söylemek isteriz ki; Türkiye’nin dört tarafında olduğu gibi Antalya’da da halkın en önemli gündemi ekonomidir!

Antalya halkı Serik’te kimden alınıp kime verildiği belli olmayan 500 BİN LİRALIK RÜŞVETİ soruyor!

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Antalya’da da halk, 10 BİN DOLAR RÜŞVET ALAN SİYASETÇİNİN KİM olduğunu merak ediyor!

Antalya halkı; değil Türkiye’nin, dünyanın birçok yerinde merak konusu olan 128 MİLYAR DOLARIN NEREDE olduğunu soruyor!

Caddedeki esnaf, sokaktaki vatandaş, tarladaki çiftçi, asgari ücretli emekçi, iş bulamayan üniversite mezunu genç, geçimini sağlayamayan emekli… kısaca ..

yandaş olmayan hemen hemen herkes; en temel hakkı olan insani yaşam koşullarını kimlerin gasp ettiğini soruyor!

İşte Türkiye’nin gerçek gündemi bundan ibarettir!

“Sandık Geldiğinde Halkın İktidarını Kuracağız”

Ancak kimsenin endişesi olmasın! Ülkenin dört bir yanından, her kesiminden yükselen “SEÇİM” çağrıları elbet sonuç bulacak, sandık önümüze gelecektir!

“HAK, HUKUK, ADALET” diye haykıran her bireyin, ocağında çorba kaynamayan her annenin, cebinde çocuğuna gofret alacak parası olmayan her babanın, gelecekten ümidi kalmayan her gencin o gün soracak hesabı var!

Halkımız gereğini yapacak ve Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara getirecektir!

Bizler de Türkiye’yi, sosyal belediyelerimizde sergilediğimiz anlayış ile yönetecek; adaletin, demokrasinin, insan hakları ve özgürlüklerin hüküm sürdüğü halkın iktidarına kavuşturacağız!“

Chp Antalya İl Başkanlığı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet