Vatan Partisi Görevlere Hazır

Vatan Partisi, iktidar hedefiyle başlattığı Örgütlenme ve Üye atılımı kapsamında çalışmalarını hızlandırdı.Vatan Partisi’nde geçtiğimiz hafta gerçekleşen görev değişikliği ile Antalya İl Başkanlığı’na partinin...

Yayınlanma:
Vatan Partisi Görevlere Hazır

Vatan Partisi, iktidar hedefiyle başlattığı Örgütlenme ve Üye atılımı kapsamında çalışmalarını hızlandırdı.

Vatan Partisi’nde geçtiğimiz hafta gerçekleşen görev değişikliği ile Antalya İl Başkanlığı’na partinin aynı zamanda Genel Başkan Yardımcılığı’nı yürüten Serdar Üsküplü getirildi. Öncelikli olarak İlçe Başkanlıklarını ziyaret eden yeni İl Yönetim Kurulu geçtiğimiz hafta sonu da Antalya’da büyük bir buluşma gerçekleştirdi. Alanya’dan da Evren Kurtoğlu’nun Başkanlığı’nda geniş bir heyetin katıldığı toplantıda partinin önümüzdeki süreçteki yol haritası çizildi.

Vatan Partisi Alanya İlçe Başkanı Evren Kurtoğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada “İktidar hedefiyle milletimizi örgütlemek için Alanya’dan da harekete geçiyoruz. Türkiye'yi zorluklardan çıkarmak, üreticilerin milli hükümetini kurarak Atatürk'ün rotasında ilerlemek için çalışmalarımızı hızlandırdık” şeklinde konuştu.

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Antalya yeni il Başkanı Serdar Üsküplü geçtiğimiz hafta sonu Antalya’da gerçekleştirilen toplantıda, örgütlenme ve üyeleme atılımı çalışmalarının güçlenerek devam ettiğini açıkladı. Üsküplü, Türkiye’nin tüm kesimlerinden Vatan Partisi’ne yöneliş olduğunu vurguladı.

Tüm yurttaşlara açık olan toplantı her kesimden ilgi gördü. Yerelden ulusala iktidar rotası ortaya kondu. Hedefler belirlendi. Antalya İl Başkanlığı görevine başlayan Genel Başkan Yardımcısı Serdar Üsküplü, kentin tarım, turizm, ticaret ve kültür yapısında söz sahibi olacaklarını duyurdu.

Torosların Yörük ateşi, çoban yıldızının aydınlığıyla kucaklaştı.

Vatan Partililer, büyük iktidar atılımı için bir araya geldi.

Üsküplü toplantıda yaptığı konuşmada “Vatan Partisi'nin iktidarının zamanı gelmiştir. Türkiye'nin önündeki tek çıkış milli hükümettir. Cumhurbaşkanlığı sisteminde hiçbir partinin tek başına hükümet olma şansı yok. Demek ki 2023 seçimlerinde de bir ittifak kazanacak. Bu ittifak Türkiye İttifakı olacaktır. Ne Millet İttifakı ne Cumhur İttifakı. Bu ittifaka önderlik edecek olan Vatan Partisi'dir. Vatan Partisi programıyla, siyasetleriyle, kadrolarıyla Türkiye cephesinin en kararlı ve en tutarlı gücüdür” ifadelerini kullandı.

Merkez Karar Kurulu üyesi ve eski İl Başkanı Ahmet Özbay İl Sekreteri, önceki dönem İl Başkanı Rıza Türkmendağ Örgütlenmeden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı, önceki İl Sekreteri Oğuzhan Kapçak da İl Saymanı olarak görev aldı. Antalyalıların yoğun ilgi gösterdiği toplantıda iktidar mücadelesinin öncü kadroları kamuoyuna tanıtıldı.

Vatan Partililer, İl Başkanı Serdar Üsküplü öncülüğünde Akdeniz’den Toroslara iktidar rotasını ortaya koydu. Hedefler belirlendi. Kentin tarım, turizm, ticaret ve kültür alanında söz sahibi olmak üzere planlamalar yapıldı. Böylece, Vatan Partisi Antalya’da 2023 seçim çalışmalarını başlatmış oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet