Yemeksepeti’nin ‘Bu Bi İhtiyaç’ Kampanyası için Yeni Filmi Yayında

Yemeksepeti, 8 Mart Dünya Kadınları Günü kapsamında, Türkiye’de hijyenik pede erişimi yaygınlaştırmak ve bunun bütün kadınlar için ihtiyaç olduğunu duyurmak üzere yeni bir harekete öncülük ediyor.

Yayınlanma:
Yemeksepeti’nin ‘Bu Bi İhtiyaç’ Kampanyası için Yeni Filmi Yayında

Yemeksepeti, 8 Mart Dünya Kadınları Günü kapsamında, Türkiye’de hijyenik pede erişimi yaygınlaştırmak ve bunun bütün kadınlar için ihtiyaç olduğunu duyurmak üzere yeni bir harekete öncülük ediyor. Yemeksepeti #bubiihtiyaç kampanyasıyla bir yandan ped alışverişlerinde ek ürün sağlayarak pedlerin ekonomik olarak erişilebilirliğini destekliyor, bir yandan da yeni filmi ve geniş çaplı iletişim çalışmaları ile bu alandaki toplumsal farkındalığın artırılmasına hizmet ediyor.

 

‘Bu Bi İhtiyaç’ girişimi kapsamında Yemeksepeti Banabi’den bir ped alana bir ped de hediye edilecek. Kampanya 7-13 Mart tarihleri arasında geçerli olacak.  

 

Türkiye’nin hızlı ticaret platformu Yemeksepeti, 8 Mart Dünya Kadınları Günü kapsamında kadınların hijyenik pede erişimi için ‘Bu Bi İhtiyaç’ hareketini başlattı.  

 

Sosyal ve ekonomik nedenlerle hijyenik pedlere erişim gittikçe zorlaşırken, hijyenik ped bütün kadınların hijyen ve sağlığı için aldığı temel bir ihtiyaç ürünü olmaya devam ediyor. Bu konuda dönüşüm sağlanması ve temel bir ihtiyaç olan hijyenik pedin kullanımının yaygınlaşması için Yemeksepeti, #bubiihtiyaç kampanyasını yürütüyor.

 

Proje hem daha fazla kadının hijyenik pede erişimi için ek ürün kampanyasını hem de bu konuda toplumsal farkındalığın artırılması üzere geniş çaplı iletişim çalışmalarını kapsıyor. Orkid, Kotex ve Sleepy’nin destekleri ile gerçekleştirilen kampanya kapsamında, 7-13 Mart tarihleri arasında Yemeksepeti Banabi’den sipariş edilen her bir ped için bir ped de ücretsiz olarak sunuluyor.

 

Yemeksepeti’nin #bubiihtiyaç kampanyası reklam filmi sosyal farkındalığı artırmayı hedefliyor

Yemeksepeti’nin hijyenik pedlerin bütün kadınlar için temel bir ihtiyaç olduğuna dikkat çeken farkındalık kampanyası, 7 Mart itibariyle başlatıldı.

 

Yayınlanan filmde bir kadının ağzından sağlık, sosyal yaşamın devamı, iş ve okul hayatı için bir ihtiyaç olan hijyenik pedlerin bütün kadınlar için erişilebilir olması gerekliliğinin altı çiziliyor. 

 

Yemeksepeti Kreatif Ekibi’nin imzasını taşıyan #bubiihtiyaç projesi, 7-13 Mart tarihlerinde TV ve dijital mecralarda yayında olacak.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet