Yeni yıl ruhunu pamuklu ve yıkanabilir yüz maskelerine taşıdı

Maisonette, yeni yıl için hazırladığı yeni koleksiyonunda özel desen ve renkleriyle yılbaşı ruhunu maskelere taşıdı.Pamuklu ve yıkanabilir yüz maskeleri ile yeni yıla güvenli ve pozitif bir başlangıç yapın.Organik pamuk...

Yayınlanma:
Yeni yıl ruhunu pamuklu ve yıkanabilir yüz maskelerine taşıdı

  • Maisonette, yeni yıl için hazırladığı yeni koleksiyonunda özel desen ve renkleriyle yılbaşı ruhunu maskelere taşıdı.Pamuklu ve yıkanabilir yüz maskeleri ile yeni yıla güvenli ve pozitif bir başlangıç yapın.
  • Organik pamuk içeren doğa dostu ürün, rahat ve ferah nefes almanızı sağlıyor. Esnek ve yumuşak yapısı ve ayarlanabilen burun klipsi sayesinde tüm yüz şekillerine kolaylıkla uyum sağlıyor.
  • Kırmızı ve lacivert renklerin hakim olduğu koleksiyon, kadın ve erkek için farklı alternatifler sunuyor.

Tekstil sektöründe Türkiye’nin lider kuruluşu Sanko Tekstil’in, Ar-Ge çalışmaları ile geliştirdiği ve inovatif ürünü “pamuklu yıkanabilir yüz maskesi”, Maisonette markası ile satışa sunulmuştu. Organik pamuk içeren kumaşının yüzde 98’i pamuk, yüzde 2’si elastan olan ve lateks içermeyen yüz maskeleri,15 defa yıkamaya kadar dayanıklılığıyla hem tasarruf sağlıyor hem de doğaya zarar vermiyor.

Maisonette maskeler çok sevildi; kullanıcılarının olumlu geri dönüşleri ile marka, koleksiyonunu yeni ürünlerle genişletme kararı aldı. Yeni yıl ruhunu yaşamak isteyenlere özel tasarladığı yeni yüz maskeleriyle enerjik ve pozitif bir başlangıç vadediyor.

YENİ YIL KOLEKSİYONUNDAKİ MASKELER EN İYİ HEDİYE ALTERNATİFİ

Maisonette’in yeni yıl temalı maskeleri; bu dönem, birbirimize verebileceğimiz en iyi hediye alternatifi olmaya aday. Ailemiz ve sevdiklerimizi Maisonette’in renkli ve dinamik maskeleri ile şaşırtabilir, onların güvenli ve pozitif şekilde yeni yıla girmelerini sağlayabiliriz.


Hibya Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet