Yutong, Afrika'daki toplu taşıma araçlarının pandemi önlenmesinde destek sağlıyor

Yutong, Afrika'daki toplu taşıma araçlarının pandemi önlenmesinde destek sağlıyorÇin Yutong Otobüs Afrika ülkelerine 1,2 milyondan fazla tıbbi maske bağışladı.ACCRA, 7 Temmuz, 2020 / B2PRESS - Çin Dünyanın en büyük otobüs...

Yayınlanma:
Yutong, Afrika'daki toplu taşıma araçlarının pandemi önlenmesinde destek sağlıyor

Yutong, Afrika'daki toplu taşıma araçlarının pandemi önlenmesinde destek sağlıyor

Çin Yutong Otobüs Afrika ülkelerine 1,2 milyondan fazla tıbbi maske bağışladı.

ACCRA, 7 Temmuz, 2020 / B2PRESS - Çin Dünyanın en büyük otobüs ve otobüs tedarikçilerinden biri olan Yutong Bus, Gana, Nijerya, Cezayir, Mısır, Fildişi Sahili, Etiyopya, Sudan, Angola'ya 1,2 milyondan fazla tıbbi maske bağışladı ve diğer Afrika ülkeleri ve Çin'de toplu taşıma pandemi önleme deneyimini paylaştı. Afrika ülkelerinin pandemi ile savaştığı kritik anda, Yutong'un güçlü yardımı, Afrika halkına uluslararası yardımın insani sıcaklığını hissettirdi.

Afrika'da birçok bağış kabul töreni düzenlendi

Haziran ayı ortasında, Gana Ulaştırma Bürosu, Emniyet Müdürlüğü ve Sağlık Bakanlığı'nda bağış devir törenleri düzenlendi, burada Gana Ulaştırma Müdürü Bayan Mabel Sagoe ve Polis İşgücü Müdürü ACP Sayın Joseph Owusu-Ansah Bölüm, katıldı.

Ganalı Polis Genel İdaresi resmi Facebook'ta Yutong'u beğendi ve yerel ağlar da minnettarlıklarını ifade etmek için mesaj bıraktı. Gana Ulaştırma Bakanı Mabel Sagoe bir takdir mektubu gönderdi, "Yutong'un nezaket eylemi için çok minnettarım, bu da virüsün yayılmasını büyük ölçüde engelleyecektir."

25 Nisan'da Etiyopya'nın başkentindeki bağış devir törenine Etiyopya'nın başkenti Yadiz Belediye Başkan Yardımcısı Mühendis Endawk Habte ve Belediye Başkanlığı Asya ve Afrika İşleri Müdürü Sisay Tadele katıldı. Yardis TV'de yaptığı konuşmada Belediye Başkanı, “Bu cömert bağış ve uzun süredir sağladığı harika seyahat hizmeti için Yutong'a teşekkür eder ve diğer şirketlerin Yutong'dan öğrenmesini umar” dedi. Aynı zamanda Adis Televizyonu, Yardis Şehri Basın Sekreteri Ofisi ve Etiyopya Radyosu'nun resmi Facebook'u gibi resmi yetkililer de bu etkinlikte yer aldı.

Çin ve Afrika arasında uzun süreli ilişkiler

Çin ve Afrika arasındaki dostluğun uzun bir geçmişi var. Yutong'un aynı zamanda bir salgın önleme el kitabı hazırladığı ve Afrika halkının sağlıklı seyahat etmesine yardımcı olmak için toplu taşıma ürünlerine bazı teknik salgın önleme yapılandırması eklediği bildirildi.

Köprüler kurmak, topluma katkıda bulunmak

2003 yılından bu yana, Yutong sadece yüksek kaliteli otobüs ürünleri sunmakla kalmadı, aynı zamanda Afrika ülkelerindeki toplu taşıma seviyesinin iyileştirilmesine yardımcı olmak için araç operasyon yönetimi, servis ve yedek parça lojistiği ve diğer çözümler de sağladı. Yutong, Afrika'da yaklaşık 50 ülkede sağlam bir satış ve servis ağı kurdu ve yerel ekonomilerin çeşitlendirilmiş gelişimi, otomobil endüstrisinin iyileştirilmesi, istihdam sorununun çözülmesi, böylece ortak tartışma, ortak yapım ve kazanımın gerçek anlamda gerçekleştirilmesi için destek sağladı. "Kuşak ve Yol Girişimleri" işbirliğini kazanacak. Yutong, şimdiye kadar Afrika'da 16.000'den fazla araç sattı ve bu da onu Afrika'nın 1 numaralı Çin otobüs markası haline getirdi. Yutong sadece bir toplu taşıma aracı değil, aynı zamanda ekonomik kalkınmanın ve Afrika'da daha iyi bir yaşamın sembolüdür.

Yutong'un yardımının Avrupa, Asya, Latin Amerika, Orta Doğu ve diğer bölgelerdeki ülkelere ve bölgelere yayılmaya devam edeceği ve 10 milyondan fazla kişinin yararlanacağı bildiriliyor.

İletişim: Zhenghua Huang | [email protected] | Telefon: +86 66718621

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet