Alanya Belediyesi yaz Turizmine hazırlıkları son hız devam ediyor

Alanya Belediyesi, estetik görünümüyle dikkat çeken yeni tip turkuaz baş üstü çöp kovaları ve çöp konteynerlerini doğudan batıya şehrin dört bir yanında ihtiyaç duyulan bölgelere dağıtarak montajını gerçekleştiriyor, aynı zamanda montajı tamamlanan ve bakıma ihtiyacı olan baş üstü çöp kovaları ve çöp konteynerlerini yeniden kullanıma sunuyor.

Yayınlanma:
Alanya Belediyesi yaz Turizmine hazırlıkları son hız devam ediyor

Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, rutin zamanlarla şu anda aktif olarak yerinde bulunan konteyner ve tepegöz kovaların kontrollerini sağlayıp tamirlerini ve bakımlarını gerçekleştirmeye devam ediyorlar. Ekipler ayrıca çöp konteyneri ve tepegöz kovası ihtiyacı olan yerleri tespit edip yeni dağıtım işlemlerini gerçekleştiriyorlar. Yapılan titiz çalışmalar sonucu daha temiz bir şehir, turizme yakışan Alanya için hizmetin devamlılığı sağlanıyor.

alanya-belediyesi-5-2.jpg

“HEM TASARRUF HEM HİZMET”

Çalışmalarında tasarrufu önemseyerek, tasarrufla elde ettiği hem de çöp konteynerlerinin uzun ömürlülüğün sağlandığını ifade eden Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Adem Demir, “Eskiyen çöp konteynerleri ve tepegöz kovaları ekiplerimiz tarafından tespit edilip ardından tamir ve bakımı yapılıyor.

alanya-belediyesi-3-11.jpg

Yerine sıfır koymak yerine, tamir ve bakımı mümkün olan tepegöz ve konteynerleri tamir ve boyama işlemi bitince belediyemize tasarruf sağlayarak yenilemiş oluyoruz. Kısaca hem tasarrufu hem de hizmeti sağlamış oluyoruz.” ifadesini kullandı.

alanya-belediyesi-turizm-sezonu-hazirliklarina-devam-ediyor-h77684-35076.jpg

alanya-belediyesi-2-18.jpg​​​​​​​

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet