Bakan Ersoy'dan Alanya turizmine destek: Çözüm üretmek için varız!

Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu ve turizmi kapsamayla bir araya getireceğini, bölgede turizmin canlanması için yoğunlaştığını belirtti.

Yayınlanma:
Bakan Ersoy'dan Alanya turizmine destek: Çözüm üretmek için varız!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, önceki dönem Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu ve turizmi yaymayla bir araya toplama bölgesinde turizm faaliyetlerini değerlendirdi. Toplantıya, 22. Dönem TBMM Başkanı Bülent Arınç, AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, AK Parti MKYK Üyesi ve Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, AK Parti Alanya İlçe Başkanı Y. Mimar Mustafa Toklu , ALTİD Başkanı Burhan Sili, ALTİD Bölge Başkanları ve TÜRSAB Alanya BYK Başkanı Kerim Sarıkaya da katıldı.

Toplantıda, Bakan Ersoy yörede turizm canlanması için yoğun bir çaba sarf ettiklerini ifade etti. Alanya'nın turizm açısından önemli bir hedef olduğunu vurgulayan Başkan Toklu ise turizmin gelişmeleri ve 12 aya gelmesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kullandığı, Devlet Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun kaptanlığı ve Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile milletvekillerinin destekleriyle yoğun bir çalışma yürüttüklerini belirtti.

Turizm sektör temsilcileri ile sık sık bir araya gelerek sürekli istişare halinde olduklarını belirten başkan Toklu; “Alanya’mızda turizm sektörünün temsilcileri ile sık sık bir araya gelip sektörün taleplerini istişare ediyor, çözümler üretiyoruz. Önceki dönem Dışişleri Bakanımız, Antalya Milletvekilimiz Sayın Mevlüt Çavuşoğlu ve Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy ile seçim öncesi turizmcilerimizle yapmış olduğumuz toplantıda müzik yayın yasağıyla ilgili gerekli düzenlemenin yapılması için ilk Kabine Toplantısında bu konunun gündeme getirileceği ve çözüme kavuşturulacağı ifade edilmişti.

Alanya Kaymakamımız Sn. Dr. Fatih Ürkmezer başkanlığında turizmcilerimizle yapmış olduğumuz toplantının ardından gece müzik yasağının kaldırılması ile haber eğlence sektörümüzde sevinçle karşılandı. Bizler Alanya’mızın her bir talebine çözüm üretmek için varız. Gerekli düzenlemenin hassasiyeti noktasında yoğun bir çaba gösteren başta önceki dönem Dışişleri Bakanımız, Antalya Milletvekilimiz Sayın Mevlüt Çavuşoğlu'na, Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy'a, Milletvekillerimize ve emeği geçen herkese bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet