Lüks gemi ''VİSTA'', Antalya limanına tam 1205 turistle geldi.

Dev gemi ''Vista'', Adeniz kıyılarında demir attı. Tam 1205 turiste ev sahipliği yapan Antalya, dev geminin 780 mürettabatı ve 1205 yolcusunu misafir etti.

Yayınlanma:
Lüks gemi ''VİSTA'', Antalya limanına tam 1205 turistle geldi.

Marshall Adaları bayraklı lüks yolcu gemisi Vista, QTerminals Antalya Limanı'na demir attı. Türkiye'nin önde gelen ticari yük ve kruvaziyer limanı QTerminals Antalya, yaz boyunca dünyanın dört bir köşesinden gelen lüks gemileri ağırlamaya devam ediyor. Limanın genel müdürü, yıl sonuna kadar 30 kruvaziyer gemisiyle yaklaşık 40 bin yolcuyu ağırlamayı planladıklarını belirtti

1658392194-riviera-3.jpeg

Marshall Adaları bayraklı lüks yolcu gemisi "Vista", QTerminals Antalya Limanı'na demir attı.

Türkiye'nin önde gelen ticari yük ve kruvaziyer limanı QTerminals Antalya, yaz boyunca dünyanın dört bir köşesinden gelen lüks gemileri ağırlamaya devam ediyor.

35475.jpg

Bodrum'dan 780 mürettebat ve 1205 yolcusuyla gelen 241,9 metre uzunluğundaki Vista, Antalya Limanı'na demirledi. Gemiden inen turistler, gümrük işlemlerinin ardından kenti gezdi.

QTerminals Antalya Limanı Genel Müdürü Özgür Sert, yaptığı açıklamada, kruvaziyer turizmi açısından bu yıl yoğun geçeceğini belirtti.

Yıl sonuna kadar 30 kruvaziyer gemisiyle yaklaşık 40 bin yolcuyu ağırlamayı planladıklarını aktaran Sert, "QTerminals Antalya, liman tesislerinin kapasitesi ve hizmet kalitesiyle Akdeniz'de iç ve dış turizm açısından önemli bir role sahip. Limanı mevcut potansiyeliyle Doğu Akdeniz'de yeni bir dönüş merkezi haline getiriyoruz." ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet