Turizmciler tedirgin! Wagner, Rusya'yı karıştırdı

Alanya’nın en ciddi turizm kaynaklarından biri olan Rusya'da paralı asker grubu Wagner ile Rus ordusu arasında patlak veren gelişmeler turizmcileri endişelendiriyor.

Yayınlanma:
Turizmciler tedirgin! Wagner, Rusya'yı karıştırdı

Rusya'nın paralı ordusu Wagner ile ordu arasında ipler koptu. Yaşanan gelişmeleri yakından takip eden Alanyalı turizmci, sürecin turizm sektörünü olumsuz etkileyeceği yönünde endişeli bekleyişini sürdürüyor.

‘RUSLARIN GELMEMEK İÇİN BİR NEDENLERİ DAHA OLDU’
Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, Rus turistlerin Alanya’ya gelmemesi için bir nedenleri daha olduğuna dikkat çekerek yaptığı sosyal medya paylaşımında, “Savaş ve yaptırımlar sonrası Rusya'da yaşanan ekonomik krize bir de darbe girişimi eklendi. Rus turistin gelmemesi için bir sebep daha” ifadelerini kullandı.

‘RUSYA’DAN ANTALYA SEYAHATLERİ ARTABİLİR’

Bazı kaynaklar Moskova’dan İstanbul’a uçak biletlerinin tükendiğini ifade ederken DİM TV ekranlarında yayınlanan Nigar İbrahimova ile Parametre’nin yapımcısı İbrahimova ise, “Rusya Tur Operatörleri Derneği, Rusya'dan BDT ülkelerine ve İstanbul'a ciddi uçak bileti sıkıntısı olmadığını, bugün için bile bilet bulunduğu bilgisini paylaştı. Rusya’dan özellikle İstanbul ve Antalya yönünde seyahat edeceklerin artması söz konusu olabilir” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet