Bir Günde beş Düğüne Katılım

Altso Başkanı Şahin bir günde 5 düğüne iştirak ederek sevenlerin  düğünlerine katılım gerçekleştirdiİşte O düğünlerBaşaran ile Çetin ailelerinin değerli evlatları Ebru ile Oğuzhan kardeşlerimizin düğün törenine...

Yayınlanma:
Bir Günde beş Düğüne  Katılım

Altso Başkanı Şahin bir günde 5 düğüne iştirak ederek sevenlerin  düğünlerine katılım gerçekleştirdi

İşte O düğünler

Başaran ile Çetin ailelerinin değerli evlatları Ebru ile Oğuzhan kardeşlerimizin düğün törenine katıldık. Allah mesut etsin, bir ömür boyu mutluluklar dilerim.

Atik ile Mutluluk ailelerinin değerli evlatları Berna ile Mehmet Ali kardeşlerimizin düğün törenine katıldık. Allah mesut etsin, bir ömür boyu mutluluklar dilerim.

Baysal ile Okan ailelerinin değerli evlatları Meryem ile Erdem kardeşlerimizin düğün törenine katıldık. Allah mesut etsin, bir ömür boyu mutluluklar dilerim.

Gönüllü ile Ekinci ailelerinin değerli evlatları Büşra ile İlker kardeşlerimizin düğün törenine katıldık. Allah mesut etsin, bir ömür boyu mutluluklar dilerim.

Çalışma grubu arkadaşım Halit Tekin’in kardeşi Habib kardeşimin düğün törenine katıldık.Berna ve Habib kardeşlerime bir ömür boyu mutluluklar dilerim.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet