Hava Sıcaklıklarında Büyük Düşüş: Pazar Günü Sıfır Derece Bekleniyor

Gece saatlerinde başlayan ve sabahları daha da şiddetlenen yağmur ve dolu, Antalya'nın doğu ilçeleri için yapılan uyarıyı doğruladı. Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü, Alanya dahil olmak üzere bu bölgeler için sağanak yağış uyarısında bulunmuştu. Yeni uyarıya göreyse pazar günü gündüz sıcaklığının 12 derece olması beklenirken, gece sıcaklığının sıfır dereceyi görmesi bekleniyor.

Yayınlanma:
Hava Sıcaklıklarında Büyük Düşüş: Pazar Günü Sıfır Derece Bekleniyor

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü, Alanya’nın da içinde bulunduğu bu bölgeler için sağanak yağış uyarısında bulunmuştu. Yaklaşık 10 dakika süren yağış ve dolu, kentin en işlek caddesi olan Atatürk Bulvarı’nda trafik akışını sekteye uğrattı. Meteoroloji’den gelen bilgilere göre, önümüzdeki günlerde de hava soğuyacak ve yağış devam edecek.

DİKKATLİ OLUNMALI

Pazar günü gündüz sıcaklığı 12 derece olacakken, ilçede gece sıcaklığı ise 0 dereceyi görecek. Parçalı bulutlu olması beklenen hafta sonunda ise kar yağışı beklenmiyor. Yapılan açıklamada, soğuk ve yağışlı havanın meydana getireceği olumsuzluklara karşı meteorolojik tahmin ve erken uyarıların yakından takip edilerek, dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet