Ulaşım Çilesi Devam Ediyor: ASAT'ın Çalışması Bitmiyor

Alanya Belediyesi, Kestel Mahallesi'nde bir yıl önce açılan üniversite yolunun, ASAT'ın kanalizasyon çalışmalarını tamamlayamaması nedeniyle hala ulaşıma kapalı olduğunu duyurdu. Bu durum, öğrencilerin ve bölge halkının tepkisine neden olurken, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'ten çözüm talep edildi.

Yayınlanma:
Ulaşım Çilesi Devam Ediyor: ASAT'ın Çalışması Bitmiyor

ALANYA'NIN ihtiyacı olan bölgelerine sürekli yeni yollar açarak ulaşımı rahatlatan Alanya Belediyesi, yaklaşık 1 yıl önce Kestel Mahallesi'nde Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi'ne ( ALKÜ) giden yeni bir yol daha açtı. Binlerce öğrencinin eğitim gördüğü ALKÜ'ye giden yeni yol ASAT'ın başladığı kanalizasyon çalışmasını bir türlü bitirememesi nedeniyle ulaşıma açılamadı.


Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ASAT'ın söz konusu bölgede yapması gereken kanalizasyon çalışmasını bir türlü tamamlayamaması nedeniyle yaklaşık 1 yıldır ulaşıma açılamayan yol tepkilere neden oldu. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e seslenen bölge halkı ve üniversite öğrencileri, ASAT'ın bu yoldaki kanalizasyon çalışmalarını bir an önce bitirmesini ve ulaşım çilesinin sona ermesini istediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet