Karışık Akaryakıt Ele Geçirildi

Antalya’da Bir İşyerinde Yirmiyedibin Litre Karışık Akaryakıt Ele GeçirildiKaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince menşei belli olmayan petrol ve petrol ürünlerinden kaçak akaryakıt üretimi...

Yayınlanma:
Karışık Akaryakıt Ele Geçirildi

Antalya’da Bir İşyerinde Yirmiyedibin Litre Karışık Akaryakıt Ele Geçirildi

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince menşei belli olmayan petrol ve petrol ürünlerinden kaçak akaryakıt üretimi yapan şahıs ve organizasyonlara yönelik yapılan çalışmalarda;

23 Mart günü Topçular Mahallesi Gazi Bulvarında bulunan bir işyerinde yapılan aramada; depo içerisindeki (1-1,5) tonluk taşıma kapasitesindeki (22) adet plastik tanklarda toplam (27.000) litre petrol türevi karışık akaryakıt ürünü tespit edilmiş ve Cumhuriyet Savcısının talimatına istinaden el konulmuştur.

Ele geçirilen tankların içerisinde bulunan ürünlerin kendisine ait olduğunu beyan eden (S.B.Ö.) isimli şahıs yakalanmış, şüpheli alınan ifadesinde ürünleri sanayiden topladığını ve kalıp yağı olarak sattığını beyan etmiştir.

Cumhuriyet Savcısının talimatına istinaden (S.B.Ö) hakkında adli işlem başlatılarak serbest bırakılmış, ele geçirilen ürünler Antalya Defterdarlığı Toros Milli Emlak Müdürlüğü görevlilerine teslim edilmiştir.

Ülkemize yasal olmayan yollardan girişleri sağlanan veya karışımlı/hileli yöntemlerle üretilen akaryakıtlardan piyasaya arz edilmek sureti ile haksız kazanç elde eden şahıslara yönelik olarak Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce etkin ve kararlılıkla mücadeleye devam edilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet