TKYD HEYETİ ANITKABİR’İ ZİYARET ETTİ

Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği’nin (TKYD) Nisan ayında göreve gelen yeni Yönetim Kurulu, Anıtkabir’i ziyaret etti. TKYD Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Tamer Saka, Anıtkabir Özel Defteri’ne, “Ülkemizin kalkınmasına ve muasır...

Yayınlanma:
TKYD HEYETİ ANITKABİR’İ  ZİYARET ETTİ

Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği’nin (TKYD) Nisan ayında göreve gelen yeni Yönetim Kurulu, Anıtkabir’i ziyaret etti. TKYD Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Tamer Saka, Anıtkabir Özel Defteri’ne, “Ülkemizin kalkınmasına ve muasır medeniyetler seviyesine ulaşmasına katkı sunmak için var gücümüzle gayret gösteriyor, bu amaç uğruna ülkemizin tüm kurumlarına ulaşmayı en temel görevimiz olarak kabul ediyoruz” yazdı.

Kurumsal yönetim anlayışının tanınması, gelişmesi ve en iyi uygulamalarıyla hayata geçirilmesi hedefiyle faaliyet gösteren Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği’nin (TKYD), Nisan ayında göreve başlayan yeni Yönetim Kurulu, Anıtkabir’i ziyaret etti.

TKYD Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Tamer Saka’nın liderliğindeki heyet, Atatürk'ün mozolesine çelenk bıraktıktan sonra saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı’nı okudu. Dr. Saka, Anıtkabir Özel Defteri’ne şunları yazdı:

“Cumhuriyetimizin Kurucusu Aziz Atatürk, Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği’nin yeni yönetim kurulu olarak huzurunuzda bulunmaktan büyük onur duymaktayız.

Dünyada eşi benzeri görülmemiş bir mücadele verirken, her türlü çetin koşula rağmen Türkiye Cumhuriyeti’ni hukuk temelli kurumsal bir yapı üzerine inşa ettiniz. Bu kurumsal yapıyı korumak, ülkemizin kalkınmasına ve muasır medeniyetler seviyesine ulaşmasına katkı sunmak için var gücümüzle gayret gösteriyor, bu amaç uğruna ülkemizin tüm kurumlarına ulaşmayı en temel görevimiz olarak kabul ediyoruz.

Kurucusu olduğunuz Cumhuriyet 100’üncü yılına yaklaşırken, açtığınız yolda durmaksızın ilerlemeye devam edeceğiz. Bu yolu akılla, bilimle, cesaretle aydınlattığınız için size, kahraman silah arkadaşlarınıza ve binlerce isimsiz kahramana bir kez daha şükranlarımızı sunuyor, aziz hatıranız önünde saygıyla eğiliyoruz. Ruhunuz şad olsun.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet