MHP Alanya’dan ALTSO’ya Ziyaret: Ekonomi Masaya Yatırıldı

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Sünbül ve yönetimi, ALTSO Başkanı Eray Erdem’i ziyaret ederek Alanya ekonomisi ve güncel konular üzerine görüş alışverişinde bulundu.

Yayınlanma:
MHP Alanya’dan ALTSO’ya Ziyaret: Ekonomi Masaya Yatırıldı

“Hayırlı Günler Komşum” ziyaretleri sürüyor

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Sünbül ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, “Hayırlı Günler Komşum Ziyaretleri” kapsamında temaslarını sürdürüyor.

Bu kapsamda son durak, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) oldu. Sünbül ve ekibi, ALTSO Başkanı Eray Erdem ile bir araya geldi.

Alanya ekonomisi konuşuldu

Gerçekleşen ziyarette, Alanya’nın ekonomik durumu başta olmak üzere gündemdeki konular üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Samimi bir atmosferde geçen görüşmede, yerel ekonomiye dair değerlendirmeler öne çıktı.

“Amacımız vatandaşın sesini dinlemek”

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan MHP İlçe Başkanı Mustafa Sünbül, programın amacına dikkat çekti.

Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda başlatılan ziyaretlerin, vatandaşın sorunlarını yerinde dinlemek ve çözüm üretmek amacı taşıdığını belirten Sünbül, şu ifadeleri kullandı:

“Tasayı dinlemeye, kaygıyı anlamaya, sıkıntıyı paylaşmaya geliyoruz.”

“Birliğimiz daim olsun” mesajı

Sünbül, ziyaretin sonunda birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, “Birliğimiz daim olsun” mesajını paylaştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet