Meditasyon ve his yüklemeleri hayata yeni bakış açıları kazandırıyor

Ruh, zihin ve beden dengesinin yakalanmasına yardımcı olarak kişinin içsel huzuru bulmasında etkili olan meditasyon ve his yüklemelerine dair merak edilenlere cevap veren Thetahealing eğitmeni İpek Senem Aydın, ruhsal farkındalığı ve gelişime yardımcı oluyor.

Yayınlanma:
Meditasyon ve his yüklemeleri hayata yeni bakış açıları kazandırıyor

Ruh, zihin ve beden dengesinin yakalanmasına yardımcı olarak kişinin içsel huzuru bulmasında etkili olan meditasyon ve his yüklemelerine dair merak edilenlere cevap veren Thetahealing eğitmeni İpek Senem Aydın, ruhsal farkındalığı ve gelişime yardımcı oluyor.

 

 

Hayatın olağan akışı içindeki iniş çıkışlar içerisinde dengede kalmak için gerekli olan meditasyon ve his yüklemelerine dair merak edilenler İpek Senem Aydın ile açığa kavuşuyor. YouTube kanalındaki videosunda konuya dair en çok sorulan soruları cevaplandıran Aydın, kişinin titreşimlerini yükselterek hayatında pozitif deneyimlerle karşılaşmasına da olanak sağlıyor. Aşk, ilişkiler, bolluk, bereket, para, aile konuları, ideal kilo, iş, kariyer ve sınav stresi gibi birçok konuya dair yapılan meditasyon ve his yüklemelerinin sağladığı faydalar, titreşimleri yükselterek yaşamın her anında pozitif deneyimlerle karşılaştırıyor. 

 

“Her Gün Aura Güçlendirici Meditasyon Yapmaya Özen Gösterin”

Negatif blokajlardan kurtulmak isteyenlerin en çok sorduğu soruların başında gelen “Enerjimizi yükseltmemiz için ne yapmamız lazım?” sorusuna aura güçlendirici meditasyonun her gün yapılması gerektiğini söyleyerek cevaplayan İpek Senem Aydın, bununla birlikte değişimin başlayacağını işaret ediyor. Kişinin aurası kirli olduğu takdirde yorgun, bitkin ve düşük enerjide hissedeceğini belirten Aydın, her gün düzenli olarak yapılacak aura güçlendirme ile farkındalık yaratılacağını ifade ediyor.

 

“Kendinizi Sevmekle Başlayın”

Günümüzde birçok kişinin değersizlik hissini taşıdığını belirten İpek Senem Aydın, bunu aşmanın da öz sevgi ve öz şefkat his yüklemeleri ile mümkün olduğuna dikkat çekiyor. “Önce kendimizi seveceğiz, kendi içimizde bütün olacağız ki diğerlerine sevgi verebilelim. Biz kendi değerimizi bilmezsek kimse bizim değerimizi bilmez” diyen Aydın, kalbe sorularak dinlenen öz sevgi ve öz şefkat his yüklemeleri ile bunun rahatlıkla aşılabileceğini belirtiyor.

 

“Bolluk Bereketin Kaynağı Anne ve Babanızdır”

Bolluk ve berekete ulaşmak isteyenlerin sıkça sorduğu “Bolluk ve berekete ulaşmak için ne yapmalıyım?” sorusuna “Anne ve babanızla olan ilişkinizi gözden geçirin” diyen İpek Senem Aydın, ebeveynlerin oldukları halleriyle kabul edildiği takdirde bolluk ve berekete de ulaşılabileceğini söylüyor. Bolluk ve bereketi elde etmek için bunun yanı sıra “minnet frekansı”nda olmaya da özen gösterilmesi gerektiğini vurgulayan thetahealing eğitmeni, şükür meditasyonunun 21 gün yapılması gerektiğine dikkat çekiyor.

 

“Çocuklarınızı Anne Karnındaki Halleriyle İmgeleyin”

Pandemi sürecinden bu yana evlere kapanmak zorunda kalan ve gününün büyük çoğunluğunu elektronik cihazlarla geçiren çocukların ruh durumuna ilişkin merak edilenlere de cevap veren İpek Senem Aydın, ilk olarak alan mekan temizliği ile evin enerjisinin değiştirilmesi gerektiğini vurguluyor. Ebeveynlerin çocuklarını anne karnındaki halleriyle imgeledikleri takdirde sorunların çözüleceğini de belirten Aydın, yetişkinlerle beraber çocukların da his yüklemesi yapabileceğini fakat burada en önemli faktörün annenin kendi üzerinde çalışması olduğuna değiniyor.

İpek Senem Aydın

Dokuz Eylül Üniversitesi İngilizce İşletme mezunu olan İpek Senem Aydın Uluslararası Thetahealing Eğitmenidir. Birçok modülde Thetahealing Eğitmeni olan İpek Senem Aydın, ruh ailem diyerek tanımladığı öğrencileri ve danışanlarının ruhsal yolculuklarına eşlik etmektedir. 

Thetahealing seminerlerini online olarak İpek Senem Aydın Farkındalık Atölyesi'nde devam ettirmektedir. Atölyede aynı zamanda konularında uzman kişiler ile aile sistem çalışması, nefes, astroloji danışmanlığı, şamanik ritüeller gibi konularda da çalışmalar gerçekleştirmektedir.

 


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet